Известие

Collapse
No announcement yet.

Оригинално CD 156FL

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оригинално CD 156FL

Имаше една такава тема, но не я открих. Та да питам: оригиналното CD на 156 2004 година, чете ли MP3, може ли друго CD да се управлява от волана и може ли когато изгася колата да не ми се губят станцийте и всякакви настройки по обикновенното ми CD?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    Имаше една такава тема, но не я открих. Та да питам: оригиналното CD на 156 2004 година, чете ли MP3, може ли друго CD да се управлява от волана и може ли когато изгася колата да не ми се губят станцийте и всякакви настройки по обикновенното ми CD?
    не чете мп3, станциите не се губят, освен ако нямаш проблем.
    колкото за другото ЦД, може, но зависи конкретно от модела.
    Най-вероятно ще е някой блаупункт с най-малко разправии.
    Иначе погледни xcarlink в гугъл
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Благодарско! Ако може дай конкретен модел на блаупункт.
      Някой да ми похвали свестен майстор за озвучаването във Велико Търново или Плевен.
      Last edited by Derry; d.m.y г., 22:31.

Comment

Благодарско! Ако може дай конкретен модел на блаупункт.
        Някой да ми похвали свестен майстор за озвучаването във Велико Търново или Плевен.
        нямам си идея, аз се справям с чейнджъра засега, пък ако реша за МР3, по-скоро ще си монтирам Хкарлинка, отколкото да си загрозявам таблото с друго радио....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ходих до колата и намерих още една букса, по скоро 3 в 1, синя жълта и зелена, това нещо направо с ЦД ли трябва да го бодна или преходник някакъв да си търся?

Comment

Пич, не си циганьосвай таблото с разни обикновени CD-та. по добре си вземи един FM трансмитер с флашка, като толкова ти се слуша в MP3 формат.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ходих до колата и намерих още една букса, по скоро 3 в 1, синя жълта и зелена, това нещо направо с ЦД ли трябва да го бодна или преходник някакъв да си търся?
              В повечето случаи ти трябва преходник, който може да се намери от ebay. Аз обаче сложих по-висок клас Alpine и на него си имаше изведени жички за управление от волана, всяка със собствен конектор. Разгледах в упътването на старото CD коя жичка в оригиналния конектор какъв сигнал подава, погледнах в упътването на Alpine-а и ги навързах. После настроих плеъра при натискането на даден бутон какво да прави и минах без пари, преходници и доставки от ebay и чакане.
              Другият вариант е да потърсиш кой модел на Blaupunkt може да работи директно с бутоните от волана.
              P.S. Ето примерен конектор от ebay, който уж става за "ALPINE, BLAUPUNKT, CLARION, JVC, KENWOOD, PANASONIC, PIONEER, & SONY"
              http://cgi.ebay.com.sg/ALFA-156-Stee...-/250440997164
              Last edited by SwappeR; d.m.y г., 17:47.
              Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
              Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
              Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Колега за да не си загубиш визията и оригиналното цд + мултиволана ти трябва Хкарлинк това се вклиучва на входа за чеинджър и можеш с негова помощ да ползваш флашка или сд карта с мп3 че и на това отгоре се чува много добре аз съм с такова

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
                X